KUVATAIDE

Seuraava koulutus alkaa ja päättyy:
10.8.2020 – 21.5.2021

HAE TÄSTÄ

Opintomaksu: 2376 €/vuosi
Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €.

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus maksuttomaan majoitukseen opistolla.

Lisää tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät tästä linkistä.

Sinulle, joka olet pyrkimässä kuvataidealan oppilaitoksiin tai haluat syventää taideharrastustasi ja haluat oppia ymmärtämään kuvataiteen kieltä.

OPISKELUN TAVOITTEET

Opiskelu on hyvin käytännönläheistä ja yksilölliseen opetussuunnitelmaan perustuvaa. Sinua valmennetaan myös henkisesti kuvataidekentän kohtaamiseen. Sinulla on opiskelun päätyttyä hyvä kokonaiskäsitys siitä, millainen kuvataidemaailma on ja kuinka se toimii. Klassiset perustekniikat tulevat sinulle tutuiksi, mutta oman kuvataiteellisen ajattelun kehittyminen on silti tärkein tavoite.

KESKEINEN OPISKELUSISÄLTÖ

Kuvataiteessa tehdään erilaisia teoksia piirtäen, maalaten, grafiikan keinoin, veistäen, valokuvaamalla ja uudempia keinoja kokeillen. Ja mikä parasta, saat aina myös henkilökohtaista ohjausta ja palautetta töistäsi.

Harjoittelemme yhdessä eri oppilaitosten pääsykokeisiin liittyvien ennakkotehtävien tekoa. Luonnollisesti omat ennakkotehtävänsä jokainen tekee itse, mutta oma tuttu raati auttaa sinua kehittymään myös itsearvioinnissa.

Opiskelemme taiteen perusteoriaa mm. materiaaleista, väriopista ja sommittelusta sekä opimme soveltamaan niitä omassa työskentelyssä. Tutustumme taidehistoriaan ja nykytaiteeseen lyhyinä katsauksina. Lisäksi tutustumme lyhyesti graafiseen suunnitteluun ja taiteen uusiin suuntauksiin, sekä järjestämme mahdollisesti myös oman näyttelyn.

VALINNAISIA OPINTOJA

Valinnaisiksi oppiaineiksi voit valita erilaisia lyhytkursseja tai vaikkapa approbatur-arvosanan suorittamisen avoimessa yliopistossa Kauhajoella. Opiskelu pienessä ryhmässä on tiivistä ja eteenpäin vievää.

OPINTOMAKSUT JA MUUT KUSTANNUKSET

Tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät tästä linkistä.

HAKEMINEN

Kuvataidetta opiskelemaan haetaan hakulomakkeella jonka voit myös tulostaa tästä tai tilata opistolta (puh. 020 765 9230). Linjan esitteitä voit tilata tästä
 

Lisätietoja:
Jussi Luoma, puh. 050 320 4455
jussi.luoma(at)keo.fi