GRAAFINEN SUUNNITTELU

Seuraava koulutus alkaa ja päättyy:

10.8.2020 – 21.5.2021

HAE TÄSTÄ

Opintomaksu: 2376 €/vuosi
Voit hakea opintoihisi opintoseteliä, jos sellainen myönnetään täysimääräisenä, jää opintojen hinnaksi pienimmillään n. 400 €.

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus maksuttomaan majoitukseen opistolla.

Lisää tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät tästä linkistä.
 

Graafisen suunnittelun opinnot antavat perustiedot ja -taidot kuvallisesta viestinnästä kiinnostuneille. Useimpien linjan opiskelijoiden tavoite on ollut jatko-opintopaikan saaminen alan korkea- tai ammattikorkeakoulutukseen. Opiskelijamme ovatkin päässeet tuloksellisen ja monipuolisen valmennuksen ansiosta erittäin hyvin ammatilliseen koulutukseen ja alalle.

Aineopintoja ovat graafisen suunnittelun lisäksi mm. piirustus, maalaus, kuvitus, valokuvaus, puu- ja metalligrafiikka, taidehistoria, värioppi ja sommittelu, sekä plastinen sommittelu. Opetus sisältää kritiikkitehtäviä, yleis- ja valinnaisia opintoja, joista voi valita esim. approbatur- arvosanan suorittamisen avoimessa yliopistossa Kauhajoella.
 

TUTUSTUT KUVAN TEKEMISEN KESKEISIIN TEKNIIKOIHIN, MATERIAALEIHIN JA VÄLINEISIIN.

Omia ideoita jalostat luonnosten kautta suunnitelmaksi, jotka toteutat piirtämällä, maalaamalla ja alan laitteita ja ohjelmia apuna käyttäen valmiiksi teoksiksi. Välineisiin ja tekniikoihin lukeutuvat niin lyijykynä-, puuväri-, öljypastelli- ja hiilipiirros-, kuin myös maalaustekniikat vesi-, peite-, akryyli- sekä öljyvärein. Kuvia valmistetaan myös tussipesutekniikalla ja erilaisin väriopillisin keinoin. Sinulle tulevat tutuksi graafisen alan laitteistot, digitaalikuvaus sekä kuvankäsittely-, piirustus-, taitto-, ja muut tarvittavat apuohjelmat ominaisuuksineen. Luonnoksista valmisteltuja suunnitelmia ideoit ja muokkaat digitaalisessa muodossa julkaisuvalmiiksi materiaaliksi.

OPINTOMAKSUT JA MUUT KUSTANNUKSET

Tietoa opintomaksuista, opintotuesta, opintorahasta ja asumistuesta löydät tästä linkistä.

HAKEMINEN

Hae opiskelemaan graafista suunnittelua hakulomakkeella jonka voit myös tulostaa tästä tai tilata opistolta (puh. 020 765 9230). Linjan esitteitä voit tilata tästä.

LINJANJOHTAJA - JUSSI LUOMA

Graafisen suunnittelun linjanjohtajana ja opettajana toimii MAT Jussi Luoma. Yrittäjätaustan omaava Jussi on ohjannut opiskelijoita graafisen suunnittelun maailmaan kokemuksella ja menestyksellä jo vuosia.

Jussilta voit kysyä opintoihin tai alaan liittyviä kysymyksiä joko sähköpostilla jussi.luoma(a)keo.fi tai puhelimitse 050 320 4455.