ASUMINEN

Opistolla asuminen muuttuu linjaopiskelijoille maksuttomaksi vuoden 2020 alusta!

Opiston asuntoloissa asuminen on tulevan lukuvuoden opiskelijoille maksutonta. Maksuton majoitus sisältää asumisen kahden hengen huoneessa, lisämaksusta on myös yhden hengen huoneita saatavana rajoitetusti. Ole kuitenkin kärppänä tilanteessa ja varaa opintopaikkasi heti, opiskeluoikeus opistossa sisältää myös asumisoikeuden opintojesi ajan, mutta asuntolapaikkoja on vain rajoitetusti. Joten toimi heti.

Opisto sisäoppilaitoksena pystyy majoittamaan n. 80 opiskelijaa. Opiskelijat asuvat pääosin kahden hengen huoneissa. Valoisat ja tarkoituksenmukaisesti kalustetut huoneet ovat viihtyisiä ja tilavia. Jokaiselle opiskelijalle löytyy asunnoista riittävästi säilytystilaa henkilökohtaisia tavaroita varten.

Kaikissa huoneissa lukuunottamatta soluasuntoja on oma suihku ja WC. Opiskelijoiden käytössä ovat vaatehuoltotilat, pieni kuntoiluhuone, vapaa tietokoneiden ja Internetin käyttöoikeus, TV sekä sanoma- ja viikkolehtiä luettavaksi. Kirjastoauto palvelee opiskelijoita opiston pihapiirissä. Täysi-ikäinen opiskelija voi halutessaan, sopimuksen mukaan, asua opiston asuntolassa lisämaksutta viikonloppuisin opintojensa aikana.

Opiskelija voi myös asua kotonaan opintojen aikana ja silloin hän itse järjestää päivittäiset matkat.

Kotoa käyvän opiskelijan opintomaksu sisältää päivittäin opetuksen ja lounaan. Opistolla asuvan opintomaksu sisältää opetuksen, asumisen 2 hengen huoneessa, aamupalan (ti-pe), lounaan (ma-pe), sekä näiden lisäksi päivällisen (ma-to). Opistolla asuva opiskelija on täysaikavakuutettu.

Asumisen ja opetuksen lisäksi saat todennäköisesti myös uusia tuttavia ja kavereita, uusia tavoitteita ja päämääriä sekä uusia hyviä harrastuksia. Lisäksi saat yhteisön, johon kuulut ja henkistä ja hengellistä huoltoa ilman tuputusta.