Myofaskia - Hengityksen avaaminen

Ajankohta: 22.-24.11.2019

Hengittäminen on tärkeää, sinun täytyy hengittää jotta pysyt elossa. Kuitenkin tapa jolla hengität voi hyvinkin vaikuttaa terveyteesi ja toimintakykyysi negatiivisesti. Keho oppii kokemastaan ja ajan kuluessa on hyvin mahdollista, että hengityksen liikemalli on muuttunut epäedulliseksi, pinnalliseksi ja liian tiheäksi, jota kehosi pehmytkudosrakenteiden epätasaiset jännitteet tukevat.

Tällä kurssilla käymme läpi hengityksen fysiologiaa hyvin yksinkertaisella ja ymmärrettävällä tavalla. Opettelemme havainnoimaan hengitystä sekä kehon liikettä, ja sen perusteella johtopäätösten tekemistä, joka puolestaan ohjaa manuaalista työtä. Opetelemme faskiakäsittelyn (fascial release) perusteita ja miten niitä pystyy käyttämään keski-ja ylävartalon alueella avaamaan ja syventämään hengitystä. Lisäksi käymme läpi Hoitava Hengitys-metodin harjoituksia, joiden avulla omaa hengitystään voi harjoittelun avulla muuttaa terveyttä ja toimintakykyä ylläpitävään suuntaan.

Osallistujilta toivotaan perusymmärrystä faskiakudoksen roolista ja kehon toiminnassa.

Laajuus: 17 h

Aikataulu: pe 18.-20.45, la 9-16.30 ja su 9-14

Hinta: 169 € sisältäen opetuksen ja materiaalit sekä pe iltapala, la-su lounaat ja kahvit, tai 199 € sisältäen opetuksen ja majoituksen täyshoidolla

Kouluttaja: fysioterapeutti (AMK) Matti Melanen, www.fysiomelanen.com

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.11.2019. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi

Ilmoittaudu kurssille TÄSTÄ

 

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT