Myofaskia - hengitä helpommin

Ajankohta: ajankohta avoin

’Myo’ tarkoittaa lihasta ja ’faskia’ sidekudosta. Kurssilla pääset oppimaan kuinka keski- ja ylävartalon myofaskian kireydet vaikuttavat mm. selkärangan, hartioiden ja olkapäiden toimintaan sekä myös hengityksen kulkuun. Opit lukemaan asiakkaan asennosta ja liikkeestä missä on tiukkaa ja mitä sille voi ja kannattaa tehdä, jotta asiakkaan kehon toimintaa saataisiin parannettua. Teoriatiedon lisäksi koulutus sisältää käytännön harjoittelua parin kanssa.

Koulutus on tarkoitettu hierojille, fysioterapeuteille ja jäsenkorjaajille, sekä muille kehon kanssa työskenteleville.

Laajuus: 14 h

Aikataulu: Kurssi alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy lauantaina klo 17.00

Hinta: 139 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, pe iltapala, la lounas ja kahvi tai 164 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, majoituksen, pe iltapala, la aamupala, lounas ja kahvi.

Kouluttaja: fysioterapeutti (AMK) Matti Melanen, www.fysiomelanen.com

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään xx.x.xxxx. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi.

Voit jo alustavasti ilmoittautua kurssille TÄSTÄ, niin saat tiedon kurssista ensimmäisten joukossa

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT