Kuumakivihieronnan kurssi

Ajankohta: 16.-18.4.2021

Aikataulu: pe klo 18-20.45, la 9-15.45, su 9-14.00

Laajuus: 15 opetustuntia

Kuumia kiviä on käytetty hoitotarkoituksessa jo kauan. Hippokrates jo aikoinaan käytti kiviä hoidoissa, synnytyksessä kipua lievittämään ja rentouttamaan, paiseitten lämmittämisessä ja desinfioinnissa, ennen paisteessa puhkaista. Kipeitten lihasten rentouttamisessa. Nykyaikaista kuumakivihierontaa on Suomessa tehty reilut 10 vuotta. Nykyään sitä käytetään rentouttamishoitona, hoito onkin suosittua ja sopii lähes kaikille.  

Kurssilla käydään läpi kuumakivihieronnan historiaa, käyttöaiheita ja ennenkaikkea opitaan tekemään rentouttava kuumakivihieronta. Kurssille mukaan rennot vaatteet, lakana ja pussilakana, tyynyn päällinen ja 2 pientä pyyhettä. Hommaa kurssia varten itsellesi etukäteen kivisetti. Kivipaketissa on hyvä olla kiviä ainakin 30 kpl ja kattila opaalin muotoinen. Kurssilla on oltava omat kivet mukana.

Kurssi sopii kaikille tästä hoidosta kiinnostuneille.

Kurssin opettaja: Auni Kettunen, hieroja, terveydenhoitaja, Voice massage- terapeutti

Hinta: 169 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, pe-iltapalan, lounaat ja kahvit tai 199 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot:  Ilmoittaudu tästä kurssille

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.3.2021. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa. 

toimisto puh. 020 765 9230, keo(at)keo.fi
koulutussuunnittelija puh. 0400 536 916, kurssit(at)keo.fi

 

Oikeus muutoksiin pidätetään

 

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT