Intialainen pää- ja kasvohierontakurssi

Ajankohta: pe-la 9.-10.3.2018 (huom. päivämäärä ennakkotiedoista poiketen, tässä oikea)

Päässä sijaitsee meille elintärkeät ja keskeiset elämän toimintoja ohjaavat elimet kuten; aivot, monien hermoratojen päät ja koko inhimillinen ajatustoiminta. Myös neljä tärkeintä tuntoelintä ovat pään alueella; silmät, korvat, nenä ja suu. Siksi meidän jokaisen päänalue tarvitsee erityisesti rentoutumista, huolehtimista, terveyttä ja hyvää oloa. Niskan alue ja hartiat liittyvät läheisesti pään toimintoihin, joten niitäkin täytyy muistaa hoitaa.

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito, eli Intialainen pää- ja kasvohieronta on erittäin rentouttava kokonaisvaltaista hyvää oloa tukeva hoitomuoto.

- rentouttaa lihasjännityksiä
- edistää ihon ja hiuksien terveyttä
- tervehdyttää hiuspohjaa
- auttaa päänsärkyyn
- helpottaa silmien rasitusta
- lievittää stressiä
- vapauttaa energiaa
- parantaa keskittymiskykyä
- poistaa kuona-aineita
- syventää rauhallisuuden ja levon tunnetta

Kurssi on pääasiassa käytännön harjoittelua, jolloin opit tuntemaan miltä hoidon kuuluu tuntua niin hierojasta kuin hoidettavastakin. Opit myös hoitomuodon historiaa, hoitovaikutuksia, esteet hoidolle sekä hoitotilanteen kokonaisuudessaan.

Sopii kaikille hoitotyön ammattilaisille, hierojille, kampaajille sekä kaikille muille asiasta kiinnostuneille.

Aikataulu: perjantaina klo 18:00 -21:00 ja lauantaina klo 9-16:45

Laajuus: 13 tuntia

Kurssin opettajana toimii luontaishoitaja Anitta Korpela

Hinta: 179 € sisältäen opetuksen, kurssimateriaalin, lounaat ja kahvit tai 209 € sisältäen opetuksen, materiaalit ja majoituksen täyshoidolla.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.2.2018. Lähetämme noin 10 päivää ennen kurssin alkua sähköpostilla tarkemman kurssikirjeen. Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi

Ilmoittaudun kurssille

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT