Hevoshierojien kertauskurssi

Ajankohta: 5.-6.10.2019

Kertauskurssi on toivekurssi, jonka sisältöön ovat Hevoshierojat voineet antaa toiveitaan. Viikonlopun aikana käydään läpi case-tapauksia, keskustelllaan hoitomuodoista ja omista kokemuksista. Myös fascioiden merkitystä ja lihasketjuja käydään läpi ja luodaan keskustelua siitä. Luvassa on paljon vuorovaikutusta ja keskustelua asioista. Toisena päivänä on tallikäynti ja mahdollista videoanalyysin tekoa.

Laajuus: 15 h

Aikataulu: La 9-16 ja su 9-16. Mahdollisuus saapua opistolle jo perjantaina. 

Hinta: 169 € sisältäen opetuksen ja materiaalit sekä la-su lounaat ja kahvit, tai 199 € sisältäen opetuksen ja majoituksen täyshoidolla

Kouluttaja: Markku Pätsi

Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 22.9.2019. Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 10 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeenkin kannattaa kysyä onko kurssilla tilaa.

Koulutussihteeri 0400-536 916, opiston toimisto 020 765 9230, kurssit(at)keo.fi

Ilmoittaudu kurssille TÄSTÄ

 

 

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT