Älä tule paha stressi - tule hyvä olo!

Ajankohta: 14.-15.2.2020
Aikataulu: perjantaina 17.00-19.30 ja lauantaina 9.00-15.30
Laajuus: 10 opetustuntia

Kurssilla puhumme stressistä ja miten se vaikuttaa kehoomme ja mieleemme. Me ihmiset emme aina tiedosta, milloin olemme uupumassa.  Etsimme työkaluja miten omaa stressikuormitusta voisi vähentää. Kurssi sisältää myös keskustelua, tehtäviä ja runsaasti erilaisia rentoutusharjoituksia. Kun voimme hyvin, jaksamme selättää haasteetkin paremmin.

Ota mukaasi muistiinpanovälineet, rennot vaatteet ja makuualusta. Rentoutumistasi ehkä helpottaa myös tyyny ja peitto. Rentoutua voi myös istuen.

Kurssi sopii kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Kurssin opettaja: Birgit Nurmela, Perinteinen jäsenkorjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja (LCA life coaching)

Hinta: Kurssimaksu 59 € 
Lisämaksusta majoitus ja ruokailut:
* Majoitus 30 € (sis. pe iltapala ja la aamupala)
* Ruokailut la lounas ja kahvi 13 €

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.2.2020. Ilmoittaudu tästä linkistä kurssille

Opiston toimisto 020 765 9230, keo(at)keo.fi

Kurssille osallistumisen voi perua maksutta ilmoittautumispäivään mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % kurssimaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme täyden kurssimaksun. Kaikille kurssille ilmoittautuneille lähetetään kutsukirje ja kurssiohjelma sähköpostitse noin 10 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin toteutuminen edellyttää 8 ilmoittautunutta. Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse. Kurssimaksun maksamista varten saat laskun postitse kurssin jälkeen. Ilmoittautumisajan jälkeen voi vielä tiedustella onko kurssilla tilaa. 

Oikeus muutoksiin pidätetään

 

Kurssiluokittelu: LYHYTKURSSIT